Over Fly Flot

6 Argumenten om voor Fly Flot te kiezen


Fly Flot is een Italiaans familiebedrijf, een topmerk en gevestigde waarde in slippers, pantoffels en sandalen. Dit met een fabricage voor 95% geproduceerd in Italië. Deze werkwijze zorgt ervoor dat we de uitstekenden kwaliteit kunnen garanderen. Fly Flot is sterk gericht op technologische innovatie: door gebruik van nieuwe materialen en nieuwe trends. Comfort, kwaliteit en duurzaamheid zijn onze succesfactoren, waarmee we het vertrouwen van onze klanten winnen.


Schokdempende Zolen

De nieuwe materialen gebruikt voor de buitenzolen zorgen voor een schokdempende functie naar onze voeten en benen. Eén van de factoren die bijdragen aan het Fly Flot comfort en ons algmeen welzijn.

Anatomische Houding

De voeten hebben een cruciaal belang in het evenwicht van de mens. De Fly Flot zolen zorgen voor een correcte stabiliteit voor onze botten, gewrichten en spieren.

Vormbare Binnenzolen

Dezelfmodellerende binnenzolen vervaardig uit zacht leder en materialen vervolledigen resulteren in een aangenaam ontspannend gevoel aan uw voeten door alle seizoenen heen.

Modieus Design & Nieuwe Materialen

Het Italiaanse onderzoeksteam van Fly Flot richt zich altijd op het ontwerpen van nieuwe modellen met een optimale comfort en welzijn. Dit allen gepaard met de nieuwe trends en mode.

Antislip

De antislip zolen die zowel binnen als buitenhuis zijn nut heeft. Zeker op trappen en gladde ondervloeren is dit een vereiste.

Internationaal Gekend

Fly Flot is een internationaal gekend familiebedrijf over de verschillende werelddelen heen. Opgestart in 1986 en opgegroeid tot belangrijke spelen van de productie van muilen, pantoffels en comfortabel schoeisel.

Fly Flot Pantoffels, Slippers & Sandalen

Comfortabele modieus schoeisel afkomstig uit Italië