Vragen omtrent betalingen

Vragen over betalingen

Wij garanderen u een 100% veilige betaling via onze online betalingspartners. U beschikt over verschillende betalingsmogelijkheden. Dit via een SSL-pagina die zorgt voor een beveiligde zorgeloze betaling. Het online betalen is snel en gemakkelijk! U kan ook kiezen voor een klassieke betaling zoals een overschrijving


 

Veel gestelde vragen over online betalen

 

Via welke manieren kan ik betalen?

Is het veiling online te betalen?

Kan ik als bedrijf ook een factuur ontvangen?

Kan ik betalen via een bankoverschrijving?

 


 

Via welke manieren kan ik betalen?

Via onze partners (Mollie.com en Paypal) die het online betalingsverkeer regelen, kan u kiezen uit de volgende betalingsmogelijkheden:

  1. Bancontact / Mister Cash
  2. Maestro
  3. Visa
  4. Mastercard
  5. American Express
  6. Overschrijving
  7. Ideal

 


 

Is het veilig online te betalen?

Wij garanderen u een 100% veilige online betaling via onze betalingspartners (Mollie.com en Paypal). Er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding genaamd SSL, die zorgt dat al uw gegevens geëncrypteerd en beveiligd zijn. De ingevulde gegevens zullen ook nooit door gegeven worden aan derden, en zullen enkel gebruikt worden om de betalingstransactie mogelijk te maken.

U kan ook kiezen voor een bankoverschrijving om uw bestelling te plaatsen. Vergeet niet om het bestellingsnummer ook als mededeling mee te geven!


 

Kan ik als bedrijf ook een factuur ontvangen?

Wij verzenden bij elke bestelling ongeacht deze een particulier of bedrijf is een factuur mee via email.
Indien u een bestelling wenst te plaatsen als bedrijf vergeet niet uw facturatiegegevens en BTW nummer in te vullen.

 


 

Kan ik betalen via bankoverschrijving?

Natuurlijk. Indien u een voorkeur heeft om te betaling via overschrijving kiest u bij het finaliseren van uw bestelling als betalingsmogelijkheid: "Overschrijving". U ontvangt van ons een email waarop u overschrijvingsgegevens kan terugvinden. Vergeet zeker niet het bestellingsnummer als mededeling in te vullen. Na ontvangst van uw overschrijving verzenden wij uw bestelling naar uw gekozen verzendingsadres. Hou er wel rekening mee dat een betaling via overschrijving tot maximum 3 dagen kan duren, afhankelijk bank tot bank. Overschrijvingsgegevens: IBAN nummer: BE93 7310 2950 6967 SWIFT of BIC nummer: KREDBEBB. Mededeling: UW BESTELNUMMER